Ernæring

Kostomlægning

Madlavning

Middagretter til køl/frys

Kostplanlægning

Indkøb

Vil du smide et par kilo eller trænger du og hele familien til en kostomlægning ? Vi tilbyder en kostomlægningspakke som løber over 3 måneder og består af et indledende møde, udfærdigelse af simpel kostplan, vejledning og opfølgning efter 1 uge, 1 måned, 2 måneder og 3 måneder.

Vi kan hjælpe dig med disse større kostomlægninger, men også med det ugentlige ernærings-rigtige indkøb, så det ikke er noget der skal overstås sent fredag eftermiddag, når man er træt og let bliver fristet til at putte alt muligt usundt i kurven

Har du brug for at der bliver lavet varm mad i forbindelse med den ugentlige rengøring kan vi også klare det. Vi kan også sørge for portioner til fryseren, eller smøre madpakker, så hverdagen bliver lidt nemmere.

Vi er ikke helseguruer og følger ikke nogle ekstreme kure eller spisedogmer, men sværger til velsammensat alsidig kost med alle vigtige næringsstoffer, tilpasset din alder, vægt og smags-præferencer. Vi kan indregne almindelige fødevare-allergier og diverse præferencer, men kan ikke påtage os kliniske ernæringsopgaver i forbindelse med fysiske eller psykiske sygdomme eller forstyrrelser som kræver specialernæring og/eller behandlingstilbud.