Rengøring

Almindelig rengøring

Hovedrengøring

Slutrengøring

Tøjvask og strygning

Festklargøring og -oprydning

Vinduespudsning

Har du dårligt tid til at holde hjemmet i den stand, du gerne vil have ? Eller er fysikken ikke længere hvad den har været ?

Du gider måske bare ikke, og vil hellere bruge din tid på noget andet ?

Bare sig til, vi gider nemlig godt.

Vi tilbyder alle former for almindelig rengøring af køkken, stuer, værelser, toilet og bad. Kun miljøgodkendte rengøringsmidler medbringes, men hvis du har nogle specielle midler du sværger til, så kan du selv stille dem til rådighed. Vi kan også sætte en tøjvask over, nu vi er der, eller lægge rent sengetøj på. Ved almindelig rengøring flytter vi ikke rundt på store møbler, men vil gøre os umage for at nå ind i så mange kroge, som muligt

Du kan også have brug for en ordentlig omgang hovedrengøring. Enten jævnligt efter fast aftale eller enkeltstående som f.eks. forårsrengøring eller rengøring før eller efter en fest. Det kan også være i forbindelse med ind- eller udflytning eller når du har fået bygget om. Så kommer vi ind bag møbler, op i loftet, under chatollet mens hele brusenichen bliver afkalket.

Hvis vinduerne er godt fedtede og støvede, så klarer vi også det. Det kan være forsatsruderne skal ned eller udestuens glas skal have en omgang. Vi pudser indvendigt og udvendigt, men udvendigt kun i grundplan. Hvis det kræver stiger og stilladser, må andre firmaer med det rette udstyr påtage sig opgaven, for en sikkerhedsskyld.